08 november 2006

FERIE.

Endelig kom den: Ferien. Og den er tiltrængt Jeg er i massivt søvnunderskud og det bliver man noget kedelig af. Jeg er absolut træls at omgåes når det sker. Det bliver rart at få slappet noget af og komme hjemmefra. Jeg glæder mig lyset, maden, naturen og de mange oplevelser. Jeg ser til gengæld med gru på 6 timers ventetid i en lufthavn i Holland. Det kan da endda gå på vej ud men også på vej hjem må vi klare det. Det kan nu nok blive en oplevelse. Når jeg skal hjem, ja så skal jeg bare HJEM.
Kufferten er klar... og gabende tom. Ro på... det er først lørdag jeg skal afsted. Jeg har da overvejet hvad der skal i den. Ja strikketøj er jo et must, men der skal vel også noget beklædning i den. Det må jeg hellere kigge på.
Imorgen skulle der gerne komme et billede af forstykket af Mettes rib fra Designclub.dk på bloggen. Det er ikke let at få et godt billede indendørs efter kl. 16.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rigtig god ferie! Det lyder som om du trænger til det. Og spar nu på tøjet, det er jo ferie ;-))
KH LoneR

Rosenhaven sagde ...

Hej Annette Nyd ferien rigtigt meget. Du skal nok nå at få pakket det du skal have med. Kærlig hilsen og et stort knus fra Irene

Laila H sagde ...

En rigtig god ferie til jer, du får nok sagtens de mange ventetimer i lufthavnen til at gå