27 april 2008

Koldinghus+ Netmasker


Lørdagens tur gik til Flensburg for at købe KnitPicks og lidt andet. Rart med kærestens stationcar. Ja altså ikke til strikkepinde, men så meget andet der fylder mere. 3 bundter strømpegarn blev det også til. Jeg besøgte butikken Woll-Sucht og i den var der masser af lækkert garn. Uhm. Besøg den hvis I kommer til Rote Strasse. Betjeningen kunne man ikke klage over. Når mit tyske ikke var nok; ja så klarede en anden kunde oversættelsen. Mine anbefalinger til dem.


Turen hjem gik via Koldinghus hvor Netmaskerne holder udstilling med en gennemgående tråd: empire. Der var mange flotte kjoler, men en lystosse som jeg måtte da kigge på en bestemt. Se udstillingen og find den ;o)


Garnet jeg købte var 2x Trekking og et bundt Collinette Jitterbug.

Selvom det blev en lang tur så føltes den ikke sådan. For een gangs skyld kunne jeg strikke og lige "fintænke" lidt på vejen hjem.

4 kommentarer:

nettie sagde ...

Arj, en skam jeg ikke var hjemme, eller for den sags skyld, vidste at du kom på disse kanter, for så var der da faldet en kop tår-kaffe af......
kh
nettie
der har tilbragt weekenden på Sjælland - til konfirmation for 2. weekend i træk..........

Annette sagde ...

Det lyder som en dejlig tur - men det skulle det jo helst også være, når I skulle køre så langt...
Udstillingen skal jeg også se- er lidt spændt på den...
kh
Annette

Tina sagde ...

AJ jeg vil gerne ind og se den udstilling :):) Burde have gjort det for længe siden når jeg nu bor nabo til Kolding :D

Dorte sagde ...

Forstår godt, at du var begejstret for udstillingen - de viste kjoler er da super-flotte. Jeg kan specielt godt lide den med de spraglede kiler - wauv.

Kh dorte