23 februar 2007

En indforstået historie

Kære Hanne.
Nu skal du læse en go historie med dig og BS i hovedrollerne. Som du nok husker bor han i nærheden og bruger måske boxershorts.
Jeg var i Superbrugsen for at købe ind i dag og står der i køen ved kassen og tænker på dig og din dag i dag. Foran mig står en familie som lige skal have lageret fyldt op. Konen står forrest og lægger varer i pose og manden øser op fra en kurv. En knægt på 6 år? står mellem dem. Jeg er klar til at lægge mine varer på båndet. Manden vender sig om og skal stille kurven på plads og det er BS. Så brød smilet frem for jeg havde lige tænkt på dig og BS og cykelrytteren og turen til Lemvig. Så siger han til mig ” Er det mig du smiler af?” ” Det vil du ikke vide” får jeg svaret og han ser meget indgående på mig. Om han så havde budt mig? hvad som helst, kunne jeg altså ikke få mig selv til at spørge, om han bruger boxershorts.
Beklager Hanne, det er nok det nærmeste vi nogensinde kommer på at få det opklaret.

For alle jer der ikke kender forhistorien er den at vi var til strik hos Marianne. På vej dertil var Koen;Jettes bil; kommet forbi nogle cykelryttere og den ene var i hvid tricot med en G-streng under. Snakken gik så på at ingen rigtige mænd brugte G-streng. Nogen af os blev enige om at BS måske var en rigtig mand. Men ingen af os vidste/ved om han bruger boxershort eller G-streng.
Hvis der sidder een derude i blogland der ved bedre; så smid lige en kommentar ;o)

21 februar 2007

Så kom der lidt sne


Sne må der til. Ellers er det da ikke rigtig vinter. Jeg tror Himmerland og Nordjylland er uenige med mig. Skidt med Sjælland, de går jo i selvsving bare der er 5 cm sne ;o). Egentligt utroligt med alle de jyder der er derovre. De burde være vænnet til det hjemmefra. Nå, så fik jeg da sorteret nogle læsere fra. Faktisk bor over halvdelen af familien på Sjælland så det er et udsagn der ofte bliver diskuteret. For et par år siden fik jeg et ordentligt rap over fingrene til en familiefest derovre. Samtalen var lidt ensformig med alle kommentarerne omkring turen derover. Om vi var stoppet på broen for at fodre måger, om vi kunne finde rundt, de forstår jo nok ikke bondsk osv osv. Efter en tid kom jeg til, at spørge en anden gæst, som jeg ikke kendte vældig godt, om han vidste, hvad man aldrig måtte spørge en politielev om? Det vidste han ikke. Jo lad være med at spørge´: Hvem passer så di griise mens do er herovre? det spørgsmål var eleverne bare så trætte af. Og det er da fuldt forståeligt. Det gav ikke mange point.Til gengæld var der er ung mand her som blev spurgt om han skulle være betjent som sine to ældre brødre. Najjj svarede den lille. A vel heller være bankrøwer.

20 februar 2007

Så venter vi bare på sneen.

Om det sner eller ej skal der slagtes. Jeg håber at vi kommer til at ligge syd for linjen for slud og sne. Det er væsentligt for vore chauffører om der er sne og hvor koldt det er. Det er vigtigt at vi behandler kyllingerne ordentligt før vi slagter dem. Med al respekt for andre individer må man respektere at det også er liv. Desuden er det f... en oplevelse at køre på hovedvejen de 5 km. jeg har på arbejde. Selvom jeg bor på en sidevej til denne i byen, er min egen vej en såkaldt miljøprioriteret vej og det gør at vi har en del uheld på vejen om vinteren. Man skal køre slalom ned mellem nogle jernstolper der er sat op for at sænke farten. Det virker bare ikke og om vinteren bliver de hurtigt dækket af snedynger. Og den sidste detalje er at gaden ikke bliver ryddet fordi kommunen ikke kan komme ned med sneploven. Hm godt man kan kravle herfra alligevel. Den sidste faktor i det her er at "man" ikke rydder så meget på hovedvejen efter kl 22 og før kl 5. Såh... når man skal møde kl 22.55 og er færdig kl 06.40 ja så kan det altså godt tage lidt ekstra tid at komme på arbejde. Offentlige transportmidler???!!! Jo men så skal jeg hjemme fra kl. 19.40 og så gå de sidste 2 km og når jeg skal hjem skal jeg gå 1 km og så kan jeg være hjemme kl 9. Det bliver godt nok for lang tid. Og så er det rart med 8 timers søvn og så skal jeg afsted igen. Nej her i det mørke Vestjylland er det nødvendigt at være selvtransportabel. Cykle? Ja i princippet, men det er for farligt med megen trafik om morgenen og nul cykelsti.
Nej så hellere køre selv og spare tid. Der kan strikkes meget på den tid.
Jeg er klar med strikketøjet så nu kan det bare sne....

17 februar 2007

Lidt nyt fra strikkepindene.


Her ses et par skønne sokker. Det er en gave til en kollega der ikke selv strikker. Hun blev så glad da hun fik garnet i stedet for en buket blomster. Garnet er 6 trådet Regia farve 1132 fra Marianne.
Djævlehuen er strikket af en rest strømpegarn. Gro har lavet opskriften. Bare sådan for at prøve opskriften. Det bliver vist til genboens datter, der er den eneste 2-årige jeg kender.

11 februar 2007

Virkelig syret ide.

Så har man afholdt Melodi Grand Prix i Danmark. Og det var den helt rigtige vinder. Nu så jeg kun den del, hvor de forskellige optræder med deres numre og så var der lige noget på DR2 der var mere spændende. Tilbage til DR da en vinder var fundet; og så var det lige min ustyrlige fantasi slog til. Tænk hvis han vandt det internationale MGP... og skulle have overrakt diplom og det hele af sidste års vindere fra Finland. De må da siges at være at være klædt ud også. Hmmmm fjer, palietter og masser af makeup, plastik og høje hæle. Jo de ville klæde hinanden. Til de, der ikke husker Lordi, var det dem, der var klædt ala orker fra Ringenes Herre.
SKØNT SYN!!!!! ;o)

04 februar 2007

En satsning

Godt nok er det moderne at filte mange ting, men min højtelskede avistrøje skulle gerne overleve turen i vaskemaskinen. Det er måske ikke en sindsoprivende ting og dog; min forrige vaskemaskine var nemlig ikke altid lige samarbejdsvillig. Den havde en del problemer med at kende forskel på koldt vand og meget varmt vand. Hm en ny LG vaskemaskine med skånevask, uldprogram og så noget de kalder håndvask..... Puha ind i maskinen med trøjen.. lidt flydende uldsæbe i en vaskebold... indstil maskinen... nul grader.. næsten ingen centrifugering... 44 minutter senere åbnes lågen og ud kommer..... Min elskede avistrøje, så flot som ny. Nu ligger den til tørre på et håndklæde på gulvet i badet og skulle gerne være klar igen i morgen. Hurra. Det var min dags bedste oplevelse for jeg har en del hjemmestrikket der bare ligger og venter på at jeg gider vaske det. Hurra for en LG fuldautomatisk vaskemaskine med håndvaskeprogram :o)

01 februar 2007

Helt stille

Tænk, jeg tror Danmark er gået i stå. Eller er alle da ved at lade op til noget håndbold eller hvad det er, der er på TV? Telefonen er tavs, mailen er stille, ingen biler på gaden. Ja selv Webstrik er helt stille. Utroligt hvad sådan nogen mænd i shorts kan gøre. Godt man har sit strikketøj ;o)

Andy, snemand med hat og en computer

Nogen gange tager lege-genet overhånd. Kønt er det ikke, men altså...


Mon ikke jeg skal slutte her ;o)

Bare for sjov og fordi jeg kan...



Jeg ville lige lege med også. Billederne er fra Strikkefestivalen i Svendborg.



Der ER købt ind og der bliver købt ind.