11 juni 2006

Strik out i Ry.

Vejret var helt perfekt i Ry igår lørdag, hvor vi var en del samlet til strik out på havnen i Ry. Egentligt skulle vi have været hos Birthe, men da det også var WWKIP dag; ja så måtte vi jo ud i verdenen. Og vi vagte da også lidt undren. Der var flere af de forbipasserende, der kiggede på os og enkelte spurgte til os.
Strikning blev det da lidt til. Der strikkes sommerstrømper uden skaft til mig selv. På min arbejdsplads bruges sikkerhedssko, og de er hårde ved bare fødder. Så der strikkes og strikkes til beholdningen er i hus. Egentligt burde jeg være i haven, men det er ikke så spændende... selvom mine sommerblomster kommer fint. På vej til Ry kørte jeg via Urtegartneriet for jeg havde set på en anden blog at man der kunne købe duftgeranier. Uhm, jeg kom til at købe een med ferskenduft og een med citronduft. Nu skal de bare lige blive lidt større. De er lige den perfekte størrelse til forsendelse, men de fylder ikke meget i potterne. Ejeren sagde at de hurtigt blev større. Det kan jeg så glæde mig til. Billeder kommer senere.

1 kommentar:

The Silent Knitter sagde ...

Tak for snakken i går ;-) Nu vil jeg arbejde på at lære at snakke i søvne til vi skal sove sammen i Svendborg, når jeg nu ikke kan snorke *ti hi*
Knus fra
Hanne