28 december 2005

Jeg er blevet memet af Christa

for laaang tid siden, men jeg har ikke fået gjort noget ved det.
Her kommer det:

Mit favoritgarn:Hm jeg kan godt lide Opal og regiagarnet til sokker. Til trøjer osv er jeg nok mest til uld. Jeg er glad for Henrichsens Uld fra Skive. Det sælges under mange navne. Noro garn er jeg vild med pga farverne.

Mine favoritpinde: Nogle gamle tyske pinde der vist er forløberne for vore dages Addi pinde. Til sokker fortrækker jeg bambus eller ibenholt.

Det værste jeg har strikket er:En norsk sweater i Peer Gynt. Den blev slet ikke som den på billedet. Jeg har haft traumer ang. flerfarvet mønster siden dengang i '82.

Min favoritopskrift/ Det sjoveste jeg har strikket:
Entrelac som så også blev, som jeg forventede. Desuden Kuba variation af MI


Favoritteknikken er:Det sjoveste har været entrelac som Jette A. fik mig sat igang med sidste år på en stormfuld januarlørdag, hvor taget nær var røget af Birthe P.s butik. Men jeg kan også godt lide de forskellige ting Hanne Falkenberg, Vivian Høxbro og Marianne Isager.

Min bedste strikkebog er:Uha svært spørgsmål. Jeg har kigget en del i Marianne Isagers Strik ala carte og Inka. Desuden sætter jeg stor pris på Nicki Epsteins bøger med kanter og diverse blomster og blade.

Min favorit Knit along:Deltager ikke i den slags, da jeg af erfaring ved, at jeg ikke bliver færdig indenfor den afsatte tid. Får nærmest en strikkeblokering af det ;o)

Min favorit blandt mine strikkede ting er: Uden tvivl min avis trøje fra Marianne Isager. Den har snart 15 år på bagen og er still going strong. Den har fået lidt hjælp på begge manchetter, men har klaret at være overtøj, sengetrøje og morgenkåbe i alle de år. Den har en fast plads i stuen så den altid er klar.

Dette var alt fra mig. Jeg sender bolden til Nettie som jeg håber vil lege med. Jeg glæder mig til at se hvad hun finder på.

2 kommentarer:

Dorte sagde ...

Forstår godt at avistrøjen er dit kæreste strikketøj. Jeg har altid synes godt om det mønster - uden nogensinde at have strikket det.
kh Dorte

christopherdenton2428 sagde ...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

http://www.juicyfruiter.blogspot.com