08 december 2005

Hold da op.

Jøsses et chock jeg har fået. Hvem i alverden køber alle de bøger jeg har fundet rundt omkring i min stue? Og har jeg virkelig selv købt alle dem? Svaret er JA! Een af juletraditionerne her hos mig at jeg rydder mit 2 kvm. store sofabord og giver det en gang sæbe. Hold da k... hvor kom der meget til syne. Bøger og diverse jeg havde glemt jeg havde eller ikke kunne finde. Nå ja så lå der jo også ca. 15 hæfter og 10 bøger under det plus alle udklip fra diverse blade, hvis man lige kommer til at mangle noget at lave. Øh.. måske skal jeg fremover holde jul 2 gange om året. Og jeg vil ønske mig et ekstra rum til jul til at mit grej i stedet for at have det i et hjørne af min 40 kvm stue. Ret meget i et hus på 70 kvm. Nå men der er jo kun mig selv til at rode og holde orden.
Om jeg stadig strikker: ja det bliver da til lidt. En enkelt nisse der står til tørre lige nu+ diverse sokker der fremstilles hele året. Alt andet er gået i stå, men det skal nok starte igen efter jul.
Jeg må videre: arbejdet kalder.....

2 kommentarer:

Lene Lind sagde ...

2 m2 stort sofabord????? Hooooold da op, så kan jeg godt forstå, at ting kan blive væk på det. Rigtig god fornøjelse med "fundene", sommetider er det jo som om man får noget nyt, når gammelt dukker op (igen). Jeg "fik" f.eks. lige 6 nøgler mohairgarn forleden - men jeg må indrømme, at farven er LIDT utrendy.. *G*

Helle Confrey sagde ...

Hej Sødde
Dejligt at se der er live i dig, tak for din søde kommentar om mit tørklæde skal nok sige til hvis jeg bliver træt af det..

Knus fra Helle