20 september 2005

Øv øv øv

Jeg ved godt, at det er mig, der er dum, men sådan er det jo bare. Eller er det mon fordi en ondsindet mellemørebetændelse(i min alder!!!) ikke er til at blive kvit, eller er det bare fordi fordi fordi....
Altså alle andre kan. Hvorfor kan jeg så ikke hitte ud af det der RRS eller Bloglines. Det kan jeg ikke. Jeg har da oprettet en profil, og det er lykkedes mig at lægge enkelte sider ind, men fandeme om det vil lykkes for mig at få jer alle med :o(. Nej nej. Nå, men så må vi jo prøve igen og igen...
Hmmm tålmodighed er ikke min stærke side, og jeg bliver noget så edderspændt, når der er noget, jeg ikke kan finde ud af.
Videre til noget mere spændende; Strikketøjet! Der er jeg mere på linje med mine evner. Creek strikket i Rowan denim er smuttet på pindene. Hold da op hvor det smitter af. Jeg ligner noget der har været med i et kemiforsøg, altså på hænderne,når jeg har strikket lidt på det. Det går ellers godt, og jeg har vist ikke lavet nogen fejl endnu. Desuden strikker jeg Kimonoblusen fra Jytte Slente, diverse sokker og babyfutter. Af pindene er gledet Karen Noes Liljekonvalsjal. Det er ikke lige mig alligevel så det er blevet til garnnøgler igen. Jeg prøver igen en anden gang.
Jeg må videre. Mit hoved er lige ved at trille af skuldrene. Jeg har en voldsom hovedpine, der bare ikke lader sig kurere mens jeg får pencillin. I behøver ikke at have ondt af mig. Det klarer jeg sagtens selv:o)

2 kommentarer:

Bettina sagde ...

Anette, jeg mangler en email-adresse, men jeg har lavet en MEGET detaljeret beskrivelse af, hvordan man får Bloglines til at fungere. Det er nemlig slet ikke alle, der "virker", men størstedelen gør, man skal bare bruge en speciel knap. :o)

Anonym sagde ...

Hej Annette

Du skal ikke være ked at at du ikke kan finde ud af bloglines. Det kan jeg nemlig heller ikke. Kan ikke en gang finde ud af at lægge adr. ind.

KH Lise
Glæder mig til vi snart ses igen.