04 september 2005

Her er mit 1. forsøg med et strikket sjal.


Her ses mit 1. forsøg udi kunsten at strikke et sjal. Jeg blev totalt forelsket i mønsteret og modellen, da jeg så den første gang. Den er fra bogen Best of Knitters Magazine: Shawls and Scarves.


Det er strikket i babyalpakka indkøbt i Peru. Og selvfølgelig manglede der lige en lille sjat til slut. Min svigermor ville ikke rejse derover igen bare for at hente lidt garn til mig, så jeg måtte ud på det danske marked for at finde noget, der kunne bruges sammen med. Karen Noes silky passede perfekt i farven så det sidste hjørne blev strikket i det. Jeg er normalt ikke til sjaler, fordi jeg ikke bryder mig om at der sidder i flere lag i nakken. DET gør det her ikke pga faconen. Dejligt, det skal jeg nok få brugt en del.

Ellers strikkes der barselsgaver og sokker i garn fra mit forrige indlæg. Spændende, hvordan de kommer til at se ud. Jeg må vente og se........

2 kommentarer:

Vivian sagde ...

Det er fantastisk flot !! (Man går jo hér og bliver mere og mere "sjals-skruk" for hver gang der er nyheder i bloggene rundt omkring, hmm...)

KH Viv

Ulla sagde ...

Lækkert sjal. Fed detalje med formen, jeg er nemlig heller ikke vild med en sjal klump i nakken. Ulla