27 maj 2010

Først et billede af en lille linselus. Noro er lækker og nyder at der er nogen ude sammen med hende. Kamera er lig med opmærksomhed.

Nu bliver der lukket af mod vest i haven. Uha jeg har manglet en hæk de sidste par år. Haven har været åben og det har man kunnet mærke når man opholdt sig der. Naboen er meget praktisk begavet men mangler penge; jeg havde pengene men gad ikke bruge tid på at sætte hegn op. Handel!! Den unge mand arbejder, den gamle k... betaler. Det bliver vi glade for!

Foran ses det der skal bliver til en græsplæne..... engang. Min far syntes at vi kunne avle lidt kartofler i sommer.... og porrer... og bønner.

Min julegave fra kæresten kom lige efter påske. Ikke på grund af lang leveringstid, men fordi jeg ikke helt kunne beslutte mig. En havepejs. Jeg glæder mig til at fyre op i dyret og måske riste skumfiduser.
2 kommentarer:

Lone sagde ...

Den der havepejs - den er jeg ret vild med - hvor er den købt? Og så kan jeg godt lide dit talent for at handle; god idé med hegnet. På gensyn, snart.
:-)
Lone

Bente B sagde ...

Go ide med kartofler.

Og hvis du har adgang til halm i større mængder ?? Så lægger du kartoflerne DIREKTE på joden og dækker dem med 20 cm halm, og vander. Så får du jorden flotteste og lettestdyrkede kartofler