20 oktober 2009

Donna færdig!!

Sådan ser en Donna ud set fra ryggen. Hun er smuk!Og sådan ser hun ud på forsiden. Smuk!
Nu er hun heldigvis færdig. Opskriften og garnet fejler ikke noget. Dog er der stavefejl i opskriften, hvilket der ikke plejer at være fra Hanne Falkenberg .
Hun ligger lige nu til tørre og skal være klar til lørdag hvor svigermor skal have sin fødselsdags-julegave. Den passer hende på en prik. De eneste ændringer er at jeg har taget ind til 72 m i ærmerne i stedet for 68 og så har jeg strikket 6 cm kortere ærmer. Heldigvis!! for ellers havde der ikke været nok af bundfarven. Der var 283g i pakken og der er 3g tilbage efter montering.
Jeg håber hun slider den op.

5 kommentarer:

Annette sagde ...

Den er virkelig blevet flot. Den kan din svigermor glæde sig til...

Anette sagde ...

Hej Annette.
Hun blev meget glad for den og svansede rundt i den et par gange i løbet af aftenen.
Hun ville ikke fotografes og det er ok.

Anonym sagde ...

Søde Anette, den er da bare for flot, men jeg forstår ikke ? Mangle striketøj? Er det sådan at du KUN har et igang? Ja der kunne jeg lærer noget med alle de projekter jeg har gang i, detg er så mange at man næsten ikke har tid til at gøre dem færdige!
Jane fra Malmö

lilian søgaard wogensen sagde ...

hvor er den flot..skønne farver...og så til svigermor...hvor heldig kan man være...håber hun blev meget meget glad...lilian

LivM sagde ...

For en nydelig jakke du har strikket. Jeg har ennå ikke strikket noe av H Falkenberg men jeg har sett så mange flotte plagg på div. blogger, så en gang må jeg nok prøve!