18 november 2007

Som lovet..

Julegavestrikkeriet er på sit højeste. Og dog for de fleste er allerede færdige. Her ses gaven til kærestens onkel der som altid får sokker. Han bliver skuffet hvis det ikke er tilfældet. Garnet er Regia Kaffe Fassett købt i Næstved ved Uldheksen, hvor flere webstrikkere mødtes en lørdag i oktober.
Kusinen døjer med at kunne holde varmen om natten og Julemanden har nu bevilget hende et par strømper fra Interweaves 25 favorite socks i Arwetta købt her . Mon jeg også selv skal have et par. Ja det føles lækkert og det var hurtigt at lære mønsteret.
Og nu til en udfordring: jeg er mildest talt elendig til at strikke flerfarvet. Altså sådan noget hvor man har mere end een farve på pinden. Men når Helle C kunne, jamen så VILLE jeg også. Opskriften er lånt men skal købes og garnet er også købt her . Og i stedet for luffer blev det til 2 par af disse. Et par til hende selv og et par til julegave. Kærestens faster slider et par op om året så det er fast julegave ide dertil.

Kærestens julegave er købt og jeg håber han bliver glad for det. Han har manglet et strygejern længe og et brædt kan han så selv købe.
Jo der er hul på færdiggørelsen af diverse. I vaskemaskinen er der noget der måske bliver en taske eller en kattekurv. Garnet er noget der har været på lager længe men det er ikke blevet til noget. Nu får vi så se om det bliver brugbart. Der kan måske komme billeder engang.


3 kommentarer:

Susanne sagde ...

Du skal da ha' feber lidt oftere.... så ser vi åbenbart færdigt strik bagefter:o) Godt at du er frisk igen og det er da dejlige ting der er smuttet af pindene (og i andre farver end blå ?!?!) Kh Susanne

Helle Confrey sagde ...

Hej sødde, jamen selvfølgelig kan du lave mønster strik futter, og hvor er de blevet fine...

Knus fra Helle C

Anne-Mette sagde ...

Sikke nogle skønne julegaver du frembringer :-). Du skriver om manglende tålmodighed i en kommentar hos mig - det mangler du da ikke....mønsterstrik i flere afskygninger....naaaj, den tror jeg ikke på ;-).
Mange hilsner Anne-Mette og tusind tak for din søde kommentar.