14 september 2007

Long time no see eller hvad det nu hedder

Overskriften hentyder til at det vist er længe siden at damen her har beskæftiget sig med bloggen og at det vist er moderne at skrive på engelsk. Men jeg holder altså fast i det danske.
Det er ikke fordi der ikke sker noget. Nej der er næsten gang i for meget.
Inden for de sidste par uger er opvaskemaskinen stået af og køleskabet lød mærkeligt... To nye kom i huset; fejl på fronten af opvaskeren og en bule i køleskabet. Vi; Serviceringen og jeg venter stadig på AEG/Electrolux. Det har vi gjort i 2½ uge.
Onsdag varmede min vaskemaskine mens den kørte på kold vask og det tog næsten livet af mit nye sjal.... Så nu skal den skiftes også. Ja den er fra december sidste år så den er ikke så gammel. Den er egentlig nr 2 af den samme model for den første udgave fra september 2006 gik kold i slutningen af november. Det tog LG lidt tid at beslutte om den skulle bindes til væggen eller om man skulle satse på at ledningen ville holde den på plads. Den dansede lystigt på badeværelset og bevægede sig gerne ½ meter for at centrifugere et hold vasketøj ;o). Skal vi bare lige nævne at det gør s..... ondt at brase ind i sådan en kasse metal. Jamen lys er da unødvendigt i mit eget hjem....
Den søde tekniker kom da igen og kiggede på nr 2 da den startede med de samme numre. Nr 2 kan heller ikke holde tiden da 17 min kan vare op til 55 min. Slut sagde kællingen i dag til den stakkels servicering-mand. Nu bytter I fandeme den vaskemaskine til noget ordentligt. Og jeg vil ikke give ret meget i bytte. Nye modeller kommer hjem om 3 uger og mon ikke jeg klarer mig med møgdyret indtil da.
Men nu til det positive; mit Karen Noe sjal er færdigt(og det næsten på to måder). Det er blevet så flot. Det var ikke spor svært at strikke fletningerne. Men det tog en krig at flette det...for så at opdage en fejl da jeg HAVDE samlet masker op igen. For h..... I morgen skal det med i byen og luftes. Jeg skal til Herning for at se en udstilling af Christel Seyfarth. Textilforum har inviteret. Det glæder jeg mig til.
Søndag vil jeg ikke lave en disse. Bare hygge, strikke, drikke kaffe og rydde op!

3 kommentarer:

Kristine sagde ...

Rigtig god fornøjelse i morgen. Jeg kan desvære ikke komme og være med til en hyggelig eftermiddag. Håber at høre mere om udstillingen og arrangementet.

Dorthe sagde ...

Hej Anette. Den fejl på dit sjal er det en fejl i opskriften, jeg spørger da det sjal ligger højt på min to-do liste.
Jeg glæder mig ti lat se et billede. Rigtig god tur til Herning.

Susanne sagde ...

Strik du bare løs Dorthe... den fejl var vist selvproduceret af blogejeren :o) Fnis... Det var en hyggelig eftermiddag, som sædvanlig, i dit selskab ! Kh Susanne