08 marts 2006

At have fødselsdag.

Er en dejlig ting. Især når man som jeg er glad for gaver. Både at få og sandelig også at få lov til at give den helt rigtige gave. Jeg fik mange dejlige gaver i år. Den største var en rejse til Mexico til den by, der er eet stort sølvmarked. Hvis der er nogen derude, der ved, hvilken jeg skriver om så send mig lige en mail. Jeg ved nemlig ikke, hvad den hedder, men jeg så et rejseprogram på DR2, hvor de besøgte den der by. Og jeg er vildt glad for sølv, så nu skal der spares op. Nul garn indtil....næste gang jeg falder for en fristelse.

Dagens største overraskelse var en smuk blå buket fra Hanne i Århus.
Den kan ses her på billedet. Desuden fik jeg besøg at Nelly(endnu er webstrikker), der lige kom gennem byen. Chokolade og en blomst havde hun med til mig.
Festen startede allerede om morgenen, hvor jeg havde inviteret de af mine kolleger, jeg har mest kontakt med, til morgenkaffe. De første kom kl. 06.20, og de sidste gik omkring kl. 10. Det var rigtig hyggeligt, for der var ingen der havde travlt med at komme hjem og sove. Vi natholdsfolk er ellers ikke nemme at lokke til noget midt i ugen. De fleste ved, at ugen kan blive meget lang, hvis man ikke får søvn nok fra starten af ugen. Dagen blev afsluttet med en lækker middag på byens hotel . Nu er der da lang tid til jeg fylder rundt igen ;o).

1 kommentar:

Ulla sagde ...

Tillykke med fødselsdag. Det sted i Mexico lyder som et fantatisk sted.

Du står først på listen, hvis påfuglen søger et andet hjem ;-)

Ulla