20 september 2009

Beviser ;o)

Her ses beviset for min påstand om at min Promenade er færdig. Jeg siger med det samme at billedet ikke viser de rigtige farver. Den lysgrønne er lime og flot sammen med de andre farver. Jeg havde glemt mit kamera så vi måtte nøjes med mobiltlf.
Jeg er afbildet i mine svigerforældres have da min egen ligner nogen der er løgn. Tja det gjorde den også før som nogen vil vide.
Her ses noget af den før Futtrups Multi-service gik i gang.

Og sådan så den ud da han havde hygget sig et par timer med mini maskinen. Hu hej og min have så faktisk bedre ud.....
Senere er der så kommet sand på og 200 kvm herregårdssten venter på at blive lagt ned. Sikken fest man kan holde der!!! til sommer :0)



03 september 2009

Mangler strikketøj....

Tænk jeg mangler et strikketøj; altså et jeg gider strikke på. Jeg har lidt garn og pinde der passer. Jeg har masser af ideer og lysten er der også... Men alligevel kan jeg ikke komme i gang. Utroligt! Hmmmm mon ikke jeg få kigget på det i morgen...... Jeg kunne strikke sokker på Viktoria eller strikke på min plisse eller strikke på min prøve til en ny avistrøje eller prøve om mit nye knæ vil være med til at spinde lidt. Mange muligheder men først i morgen. Jeg strikker lidt på et par futter til min søde svigerindes far. Han har nemlig sat en ramme om mit bamsebilled fra et tidligere indlæg og vil ikke have noget for det. Næste gang skal han nok forlange gode jyske dollars for det.