20 maj 2009

Hvad man kan finde.

Man kan finde mange sjove ting på internettet. Her er så et billede malet på et stykke af et par cowboybukser. Kunstneren er Beate og billedet er fundet her . Nu skal det så hænge et sted her i huset. Det skal jeg nok blive glad for.

16 maj 2009

Færdig 1937


Det sker da at der bliver noget færdigt. Her ses MI 1937 i str Anette. Dvs en noget større overvidde ;o) Det er ganske imponerende hvor mange XLer der kun er 108cm i overvidde. Garnet er vist supersoft købt på lagersalg og knapperne fundet i en pose. Det er ikke sidste gang I ser denne trøje. Den bliver vist slidt op. Hmm mon man har garn til et nyt projekt??!!

06 maj 2009

Det er stille...

Her er vist meget stille på denne kanal. Der strikkes på fuld skrue på MIs 1937 i en redigeret udgave. Sokker er jo altid på pindene. Jeg er nu halvvejs i årets sokkeproduktion. Jeg har forsøgt at lave en liste med strikkede sokker og hvem der er modtageren. Tænk: kæresten topper listen :o)
Lige om snart kommer Hanne Falkenbergs nye Summertime på pindene. Jeg skal lige have regnet lidt på den da jeg ikke kan nøjes med en L. Hm hvorfor d..... kan man ikke få de skønne designs i en lidt større størrelse. Kun Geilsk kører igennem.
Man kunne så overveje en slankekur. HA ikke her! selvom det trænges ;o)