26 oktober 2006

Nu nærmer det sig.


Ja nu bliver det mere og mere nærværende, at ví skal afsted. Rejsebøger, pas og sygeforsikring er klart. Og jeg glæder mig helt vildt meget... Godt at der er et stykke tid til d. 11.. for jeg er ikke helt klar endnu. Åhh Jeg håber det bliver en god tur. Mon der er strik ins i Mexico???

22 oktober 2006

Afsløret.


Ja man kan da ikke skjule noget som helst... for Hanne. Selvfølgelig skulle hun lige til at tage billeder da den sidste del af rovet på årets strikkefestival skulle forbi hende. Jeg troede ikke hun havde set det. Jovist både set og taget billede af det.
Hm barnet.. nej garnet skal blive til en slipover har jeg bestemt.
Det er endnu et bundt af Bentes flotte garn. Egentligt er jeg ikke til brunt, men jeg kan vel altid sælge det igen, hvis jeg fortryder.
Her strikkes der babyfutter ala dansk mohair og øves i at strikke hæl på den s.... strikkemaskine. Vi; Viktoria og jeg er ikke helt enige om, hvordan det skal gøres. Desværre må jeg se i øjnene, at fejlene er pilotfejl. Det er surt, men sandt.

14 oktober 2006

Skønne farver.


På turen hjem fra Ry fik jeg øje på dette syn. Det er helt utrolige farver, og jeg bliver vist aldrig træt af at fotografere himlen.
På strikkefronten skrider der 2 par sokker fremad og Mettes rib fra Designclubdk. Mærkeligt navn, når de ikke har deres egen hjemmeside.
Hende her er færdig med G-strengen derimod. Uha, jeg var slemt fristet til at købe noget af det her til een magen til, men jeg modstod fristelsen. Jeg venter til næste gang, jeg kommer forbi og glæder mig til at se billeder af den færdige model ;o)

Bedre sent end aldrig.


Her ses en dame med et mystisk strikketøj. Engang kan man vel få at se på hendes blog hvad det skal blive til. Vi venter og håber han kan passe den....

Stjålet billede.


Al begyndelse er svær, men det er f... længe siden, jeg har brugt så lang tid på at lære noget. Det irriterer mig meget, at jeg ikke har kunnet oploade billeder til min blog. Der er nu måske lys forude. Jeg tror, det skyldes, at jeg som mange andre tager billeder i meget høj opløsning. Det vil blogger ikke acceptere. Nu er der leget, og det ser ud til at det virker.
Jeg har leget med et af kærestens billeder. Tænk, hvis der skete noget med mine egne. Billedet er taget en morgen, hvor himlen legede igen. Eller er andre der har det sjovt. Flot ser det ud.
I morgen går turen til Birthe der holder strik in i sin butik. Det bliver sikkert hyggeligt, og der kommer nok en eller to jeg kender.
Vi ses!?

01 oktober 2006

Der sælges kurve


og der købes kurve. Og mange af kurvene fik nye hjem...

Hjemme igen...

Åh hvilken herlig weekend.
I rigtigt godt selskab med en flok dygtige kvinder, der bare kan det der med garn og pinde/hæklenåle. Der blev lavet en masse forskelligt i mange farver og former. Der blev shoppet, snakket, gramset på garn, røget, drukket kaffe og te, strikket, hæklet og grinet. Måske ikke i nævnte rækkefølge, men alt skete på Svendborg vandrehjem. Nogen gik tidligt i seng; andre meget sent. Nogen stod tidligt op; andre noget senere :o)). Ingen nævnt , ingen glemt.
Selv købte jeg mindre end forventet. Det vil sige at der stadig var plads i bilen hjem, men jeg havde ikke brug for mere. Jeg er træt og glad og mæt af indtryk gennem mave, ører og øjne. Lige nu kan sjælen ikke rumme mere, men giv mig ro en dag eller to, og jeg er klar igen. Imorgen vil jeg prøve om jeg kan tage billeder af weekendens indkøb. Jeg er især glad for at jeg købte hjemmespundet garn af Bente . Det er bare så lækkert,og blødt og nogle fantastiske farver. Billeder kommer snarest. Jeg er træt ;O)) og går i seng :O). Vi ses.