01 september 2013

Sommerferie 2013 vol. 4

Strik blev der ikke meget af i ferien i London. Vi travede byen rundt i stedet, men jeg nåede da et par butikker. Denne er min favorit! I knit London Der var bøger i metervis, en dejlig ekspedient som havde tid til at hjælpe og som forstod at man var nødt til at gramse på alle deres garner...Jeg kommer helt sikkert igen.


Den her ofrer jeg ikke mange ord på. Jeg kommer sikkert ikke igen. Ingen tid til at ekspedere; neglene var vigtigere ligesom telefonen skulle kigges til. Javist, de har mange bøger, men det er jo nemt nok når man har 10 eksemplarer af hver.
Desuden besøgte jeg Liberty, hvor jeg gramsede på Rowan garn.
Desuden kiggede jeg på garn i John Lewis. Jeg havde fået øje på noget Noro garn som jeg helt sikkert manglede. Gramsede lidt på det, der lå ved siden af og ud kom der et par møl!!! Nej tak, tror jeg venter med Norogarnet. Ekspedienten ryddede straks hylden for garn og ud kom flere møl. Øv for butikken.

Desuden kiggede jeg på blingbling, tøj og andre livsfornødenheder hele vejen op af Oxford street og New Oxford street, mens kæresten kiggede på udvalget af kaffe osv i diverse cafeer. Han nøjedes med at kigge på et Breitling ur til 33000£ i Selfriegde, men besluttede sig for at droppe det da han alligevel aldrig bruger ur ;o)
Jo tak vi havde en fantastisk tur og kommer helt sikkert igen. Jeg har stadig ikke været til te hos Lizzie.

Sommerferie 2013 vol. 3

Ferien med kæresten gik til London. Det skulle den også have gjort for 4 år siden, men da kom en operation i vejen. I år drog vi afsted og hold da op, hvor nåede vi meget.
Vi lagde hårdt ud og startede hjemmefra kl 03.45. Hvem havde dog fået den ide?
Nå men vi nåede da lidt af Britisk museum efter aflevering af bagagen på hotellet.
Cutty Sark og Greenwich blev besøgt en anden dag. Det er lidt specielt at gå under kølen på et skib, der hænger i noget glas og lidt metal... Jeg er imponeret over hvordan man havde fortalt historien om et skib, dens besætning og dens last på en fin og enkel måde. Det var endnu en god oplevelse. 
Derefter tog vi videre til dette. Ivan havde snakket meget om det og det var sjovt at se O2 og Themsen oppefra.
 

Ser man lidt koncentreret ud? Nemlig ja, man er jo ved at indtage et af de ønskede måltider i London. Crispy duck; pulled duck med agurk, forårsløg og dressing i rispandekager. Uhm!!!
Science Museum blev også besøgt. Jeg var igen imponeret over mængden af oplysninger på en let måde.
Kæresten brugte meget meget længere tid derinde end jeg kunne. Hurra for mit strikketøj. Vi nåede en hurtig tur gennem V&A museum. Det skal jeg kigge mere på en anden gang.
Gutten her sad ved Covent Garden. Jeg overvejede seriøst at nappe ham bag i ;o)
Søndag tog vi en tur til Speakers Corner, hvor diverse tosser havde taget opstilling :o) Sjovt, det var det!

Sommerferie 2013 vol. 2

Jeg nåede en lille tur til Djævleøen i ferien. Med et lille pitstop her. Uha det er en skøn butik



Her er min skønne tante ved at slikke/spise/ bappe en hindbærslikkepind med chokoladeovertræk. Vi tog på tur og kiggede på butikker i Ringsted, hvor der var outletbutikker i stor stil. Sådan noget har vi ikke i Vestjylland ;o( Senere spiste vi frokost ved Mosehuset og aftenkaffen fik vi i godt selskab i Havdrup. Nåede også lige at hilse på en kusine og hendes familie midt i Disneysjov.....

Tak for at jeg måtte komme på besøg. 

Sommerferie 2013 vol 1

Min far stammer fra Thy. Ikke et ondt ord om Thy, men det er ikke et sted, hvor jeg kommer meget. Min far ønskede sig en tur til den fædrende gård, hvor han blev født i 1928. Vi tog afsted på en erindringstur med kaffe og madpakke ;o)
Efter en tur til Skyum bjerge og Stagstrup kirke kørte vi til Østerild, hvor Siemens og Vestas har stillet deres prøvemøller op. Vi kørte ind hvor der er indkørsel forbudt, men det har jo aldrig hæmmet en vestjyde!
Efter indtagelsen af madpakken kørte vi retur til Vildsund og over Mors og videre til Eskær på Salling, hvor far arbejdede i sine unge dage for 65 år siden.....
En rigtig hyggelig dag, som vi aftalte skal gentages om 5 år ;o)