30 december 2012

Godt nytår

Nogle gange føles det som om jeg slæber afsted med en rygsæk af denne størrelse. Og op ad bakke ;-(
Andre gange er livet lyst og let. Dette gør sig heldigvis gældende de fleste dage.

Hvis der stadig er læsere på denne blog, vil jeg ønske jer et rigtigt godt nytår med masser af garn og tid til at bruge det. Vi ses ;-)

08 december 2012

Nye strikkepinde

Sidste lørdag tog vi på tur til Flensborg. Jeg manglede mine adventstager i vinduerne og et besøg i Wollsucht kan jo også lige klemmes ind. Jeg fandt ingen lys i gågadens butikker, men det blev klaret i Citti senere.


Her ses de nye pinde fra Knit Pro. De hedder Karbonz og er lavet i kulfiber. Klogere af erfaring har firmaet valgt at sætte forniklede messingspidser på. Det virker faktisk ok. Jeg har strikket et par sokker på pindene og jeg er tilfreds. Ganske vist tror jeg, at ekspedienten i butikken tænkte, at jeg var rablende skør, da jeg spurgte om lov til at tage pindene ud af poserne. Heldigvis at jeg gjorde det da der var dumme overgangen på det første sæt. Nyt sæt på disken så jeg kunne mærke på dem. 
Købte både str 2.25 og 2.5. Mange af de amerikanske opskrifter bruger den lille str.
Altid dejligt med nyt legetøj ;-)

En lille sidehistorie: da vi/jeg havde handlet i Citti ville kæresten give en kop kaffe. Tak, hvis jeg også får kage til. Da der blev et ledigt bord skyndte jeg mig at tage plads. Øjeblikket efter blev jeg hilst på og krammet af hovedparten af Onsdagsstrikkerne fra Aarhus. De havde været til strik in i Egernsund. Man kan da heller aldrig komme nogen steder uden at træffe strikkedamer ;-)

Årets juledekoration

Igen i år har Frederikke kreeret min juledekoration. Hvorfor bruge kræfter på det, når hun er meget bedre til det? Vasen og fyrfadstagen er genbrug.