27 juli 2012

Fredag....

Der strikkes sjal til koldere tider. Dog i bomuld-uld fra Geilsk. Og lille is. Uhm. Nyd dagen.


22 juli 2012

Nyt strikketøj ;-)

I går havde jeg besøg af fire skønne hunkønsvæsner fra Silkeborg. Overhovedet kom med denne skønne pakke og vupti var der slået op, da damerne var taget hjem, og jeg havde sovet en halv time på sofaen, mens kæresten så film.
Lige en Anettefarve bomuld/uld fra det Geilske univers og et sjovt mønster.
Tak for besøget, Katrine og Susanne. Og hunde :-)

21 juli 2012

Egern og marsvin med hjernerystelse

I denne uge passer jeg dyr et sted i byen. Dette Hudson-egern prøvede at stjæle en hel gulerod fra marsvinet. Udgang på 10 cm kontra gulerod på 20 cm gik ikke. Måske især fordi guleroden sad på tværs. Egern opgiver og slipper gulerod. Boink. Marsvin sad nedenunder og fik byttet i hovedet ;-). Stakkels marsvin. I morgen skærer vi lidt af guleroden til egern.

14 juli 2012

Hvor er sommeren?

Hvor er den danske sommer? Jeg kunne da godt bruge lidt tid på bare sidde og sidde :-)
Måske med strikketøj og kaffe og lidt frisk frugt....
Sandheden er at jeg først har ferie i august, kun har nogle gamle plastikhavestole og synes det er for vådt og koldt at sidde i haven.

Begge billeder er tyvlånt på nettet

13 juli 2012

Ingen succes

Det her skal blive til en barselsgave. Bare ikke ved hjælp af de nye pinde fra KnitPro. Sikke da noget l....
Jeg bryder mig aldeles ikke om at lyden fra pindene lyder som negle der skraber over en tavle. Eller for de lidt ældre; griffel mod tavle. Irkkk :-/
Overgangen fra pind til vire er næsten ok. Spidserne er ikke slebne og der er en kant mellem pind og spids. Ok, man da komme langt med smergellærred korn 3000 og Elisabeth Ardens håndcreme, men det er helt sikkert en ommer for KnitPro, hvilket de også har indset.
Her har jeg forsøgt at fotografere spidserne på strømpepindene. Og ja, de er ligeså ru som de ser ud.
Nu venter jeg bare på at forhandleren giver lyd fra sig angående returnering.

10 juli 2012

Der kom en pakke

Jeg havde for et stykke tid siden gramset på Idas strikkepind i karbon. Hedder det mon det på dansk? Nu er der kommet strømpepinde i samme materiale. De skal prøves. Fandt dem i Knittybitty . Når jeg så skulle bestille kunne det komme lidt ekstra i kassen. Flere pinde i samme materiale, 2 nøgler strømpegarn fra Knit Picks, og et får til at passe på min saks.

Nu må jeg hellere slå op til et par sokker i et garn jeg kender. Så er det lettest at fortælle om de nye pinde er noget for mig eller om jeg vender tilbage til mine gamle bambuspinde.

05 juli 2012

Årets tur til lokal attraktion.

I weekenden gik turen til Hjerl Hede. Lillebror synes vi skulle være kulturelle :-) Hmm tror nu det var fordi konen havde lovet ham en is.