25 september 2011

Nyt transportmiddel

Denne lille blålilla bil har tjent mig godt gennem 8 år. Nu skal vore veje skilles da den har brug for lidt kosmetisk hjælp. Ikke alvoligt men et facelift vil være ok. Mange af jer har set den ved diverse garnbutikker og mangen et strik in. Der er sikkert en anden, der vil holde lige så meget af den som jeg har gjort. Nu er det så den her der skal bringe mig på arbejde og rundt i strikkelandet. En sød lille Mazda 2 i en flot grå farve. Den har endnu ikke fået webstrik logoet, men det kommer så snart jeg kan finde det ;o)

Første strikketur bliver til Hobro hvor Webstrik mødes i år. Det glæder jeg mig til. Ses vi?


Færdig Ballerina.

Ja det er altså ikke mig der er færdig som Ballerina, men jeg er færdig MED min Ballerina. Den er da blevet ok? Jeg er vild med den og overvejer allerede om en ny kunne være på vej ;o)

Købt som specialdesignet kit fra Hanne Falkenbergs egen hånd efter forlæg af Lastrada nr 14?
Jeg ved godt, at man siger, at hun ikke vil lave om på farverne, men de var jo prøvet i Lastradaen. Hmmm jeg forstår hun er skeptisk, når man ser hvilke rædsler der findes i Kauni og lignende. Beklager hvis jeg støder nogen.

Mon jeg kan finde et nyt strikketøj et sted?? ;o)


18 september 2011

Hus gennem tiderne.

Sådan cirka så mit hus i 1988, hvor vi købte det. Den farve var ikke let at leve med så det blev malet. Ja nu ligner det noget fornuftigt. Hvidt hus og blå vinduer.



Hmm de der vinduer holdt ikke evigt og blev skiftet ud i 1997. Huset havde stadig samme farve.



Her skulle der så have været et billede af mit grå hus, men jeg kan ikke finde det. Måske det dukker frem senere.






Og tada! Nu er hun da helt forrykt! Huset er malet mat HK-blå og træværket bliver hvidt.
Måske lidt for meget tænker du, men jeg elsker det! Og det er mit og kreditforeningens hus ;o)





Nummerplader

Noget har fanget mig hver gang jeg har set et billede fra en af mine nevøers fødselsdage. Nummerpladen på min svigerindes forældres bil. Hvorfor lige den? Jo fordi den mindede mig om noget..... Hov det var jo lige ved siden af min egen nummerplade tilbage i 1997. Begge Volvo og i den samme røde farve. Billedet for oven er taget i november 2003, og det nederst er taget i juli 1997 ;o) I mellemtiden havde jeg skiftet bil og manden ud og min bror havde fået en ny kone og dermed ny svigerfamilie. Sjovt at verden er sådan lidt skæv ;o)





At finde strikkeveninder.

At finde gode strikkeveninder kan være svært, men jeg har været heldig. Jeg vidste godt, at jeg nok ikke var den eneste i landet, der strikkede, men at der var så mange; tja det var en overraskelse.
Jeg surfede rundt på nettet og fandt Webstrik, der er en Yahoo-gruppe. Gennem dem fandt jeg Birthe i Garngalleriet, hvor der den 2. lørdag i måneden holdes Strik in. Efter at være blevet budt velkommen i forretningen blev jeg budt en skammel ved siden af Hanne V. som straks så en stakkel uforløst strikker bag mit skræmte ydre. Med Hannes smittende humør og positive holdning blev det et fast ritual at køre til Ry hver måned undtagen i sommermånederne. Uha det har ført meget med sig. Og sikke meget garn jeg har ;o)
Alt dette skete i 2004 og siden har jeg fået mange gode venner via strik. Ingen nævnt og ingen glemt, men I ved hvem I er ;o)
I dag holder jeg også til her på Ravelry som kan være en tidsrøver og en hjælp. Prøv det, det er ganske gratis.
Så Bente, kom frit frem og find os. Vi er tættere på dig end du tror ;o)