29 november 2010

Pakken er sendt.


Så er pakken til kalenderpakkebyttelegen sendt afsted ud i Danmark. Den er lidt klumpet pakket ind, men mon ikke det er indholdet det kommer an på. Puha, jeg har præstationsangst. Selvfølgelig er ingen forpligtiget ud over sine evner, men alligevel ;o)

27 november 2010

Blomster!


Kæresten og jeg havde en aftale om at jeg skal bringe og hente ham til julefrokosten i aften. Da jeg kom for at hente ham fik jeg en smuk buket blomster. Hmmm, synes han jeg er sød eller er det aflad på forhånd??
Helt sikkert det første ;o)

Update: Han er helt sikkert glad for mig. Jeg hentede ham fra julefrokosten og han kom hjem i fin stil trods sne og vind.

Chokoladejulekalendersok.

Altså jeg gad godt have den her julesok. Kæresten har fået den i stedet for en chokoladejulekalender. Men han skal da ikke snydes for chokoladen? Nej nej. Der er da masser af chokolade i den her. Eller er det for meget? Hmmm det tror jeg næppe han synes. Velbekom :o)


26 november 2010

Kaffe Fassett i Silkeborg

I dag vil Silkeborg museum blive overrendt af en flok snakkende og strikkende kvinder. En mand vil holde foredag. Han gør det igen i morgen.
Ses vi? Det er mig med strikketøjet :o)

25 november 2010

Posten kom med


en lille smule garn fra garnudsalg.dk. Det er ikke det hurtigste firma til at levere, men nu må det stå sin prøve om det var værd at vente på. Den pistaciegrønne på toppen var en gave..... Hov hov, så meget købte jeg jo heller ikke!

Helt alene i verdenen.

Ja sådan føltes det da jeg kørte hjem fra arbejde. 40 km på landevej og ikke een eneste bil kom jeg til. Jeg så en på en villavej og jeg så spor i sneen efter een, men ingen medtrafikanter.
Sporet efter mig fører fra Thise mejeri til hjemadressen med en lille udflugt ind på tanken. Vi er i vintermode og tanker når benzintanken når halvfuld. Føj det ville være kedeligt at holde på en mørk og øde vej i det her vejr.
PS. klokken var 0215 da jeg var hjemme. Måske var det ikke kun snevejrets skyld at jeg var alene ;o)

22 november 2010

En lille smule....


på arbejde. Åh hvor var det dejligt. Og jeg skal igen i aften ;0) og i morgen......

Jeg håber knæet holder til det, for jeg holder ikke til at gå her meget længere. Jeg glæder mig allerede.

14 november 2010

Clockwork

Et stk Clockwork klar til brug. Opskriften fra Westknit . Garnet er Rauma Inca fra Markno og Shibui fra Garngalleriet i Ry. Desværre viser billedet ikke helt den rigtige farve. Og da slet ikke hvor skønt blødt det er :o)

08 november 2010

Ny avistrøje


For mindst 15 år siden strikkede jeg samme model til mig. Den har så været repareret flere gange forskellige steder. NU har jeg en, der er hel og fin :o). Så længe, det varer, for den her skal nok blive brugt rigtig meget. Det er ikke, fordi det gør meget ondt at blive fotograferet, at damen ser sur ud. 10 sekunder på selvudløseren var ikke så lang tid som forventet.
I morgen tager jeg en tur til Henrichsens uldspinderi og køber garn til een mere. Denne gang til svigerfar. Ja, der er ikke mere af den lyse farve på lager :o)