27 juni 2009

At få det bedste ud af det.


Når man nu har det bedst i skyggen og lidt jord under kløerne ikke er det værste; ja så er det sgu godt at være kat her på matriklen. Udkrudtet vokser vildt og der er masser af jungle at lege i. Eller man kan tage sig en slapper under sofaen. Det er så ok missekat, for det er skønt vejr og vi skal jo ikke noget. Jeg er kun lidt misundelig på de som har ferie nu..... Men solen slipper vel ikke op???

12 juni 2009

Nye sokker.

Sådan kom kærestens nye sokker til at se ud. De er strikket i Zauberball Brombær Købt hos Wollsucht i Flensborg. De er det 12 par af årets 20, som er målet. Bare sådan for sjov.

Mens jeg venter...

Mens jeg venter på at hende kvindemennesket skal tage sig sammen til at kæle med mig kan jeg passende bruge tiden sådan her. Man bestemmer vel selv, hvordan man vil bruge en computer. Nogen surfer og jeg hviler ........
God weekend og husk der strikkes i det fri i morgen lørdag. Hun skal til Ry, men jeg bliver vist passet = guffer. ;o)

05 juni 2009

Indkøbsture.

Onsdag fulgtes jeg med de flinke damer fra Onsdagstrikkerne på tur til Karen Noe. Uha alt det vi puttede i poserne. Og der kom lidt lys lyngfarvet i min pose i stedet for alt det mørkeblå..... Nå ja så lidt blåt kom der også i.. Billeder kommer når det er strikket.

Torsdag tog kæresten og jeg en tur til Flensborg for at shoppe lidt. Det her er så resultatet af en gåtur i Rote Strasse, hvor Wollsucht ligger. Skøn butik med masser af fantastisk garn. Alt det her er strømpegarn men ikke det hele skal på fusserne af kæresten

Det lykkedes.


Nu er der gået over et halvt år siden Dorthe viste mig hvordan man spinder. Mon ikke det er på tide at jeg viser mit første forsøg alene? Det første fed jeg lavede var lidt snyd, da det var pladegarn+ mest Dorthes arbejde. Denne gang er det helt mit eget. Farven er ikke lige mig, men det er skønt kælegarn. Fibrene er noget med silke tror jeg da det er langt og skinnende. Det er ikke perfekt spundet men ser hjemmelavet ud. Lige som jeg godt kan lide det. Mængden er 27 gram og 117 meter 2 trådet. Hvordan man lige skriver det rigtig ved jeg ikke endnu, men mon ikke jeg kan få hjælp til det også??

En dag i godt selskab


Sidste søndag blev brugt i rigtigt godt selskab på Lystbækgård ved Ulfborg. Der var mulighed for at se, hvordan man driver får og senere en klipning af et får. Den lå helt stille, mens hun klippede den. Ok sidste søndag var det jo også lige vejr til at smide overtøjet.
Senere så nogen mulighed for at bruge penge. Een købte uld, een anden garn og een fik lært at spinde på håndten. Altså måtte der et indkøb til.
Husk Birthe; Giv altid en mindre god ten til en nybegynder. Så er du sikker på at hun ikke bliver fanget af det. Nej retfærdigvis skal siges at Birthe var ret imponeret af Jettes evner på en god ten. Karin kigger på.
Birthe og Karin repræsenterede Spindeforeningen.