26 juli 2008

USA & Fur

Umiddelbart har de to ting ikke så meget med hinanden at gøre og så alligevel. Lørdag kom min svigerforældre hjem fra en tur til USA hvor de bl.a. har besøgt noget familie. Adresse i USA => Knitpicks! Tada og bestillingen røg tværs over dammen. Vente vente på at de tager afsted- ordren er leveret- rejse rundt i 2 uger- besøge familie- og så hjem med mine Knitpicksmapper i kufferten. Håber jeg da, for jeg har ikke snakket med dem endnu.
Og hvor kommer Limfjordsøen Fur så ind i billedet. Jo i dag tog Kæresten og jeg afsted på en lille tur for at gramse på garn. Og Fur er leveringsdygtig i to butikker med garn. Den ene var bare noget kedeligt mohairfis som jeg ikke kan fordrage, men den anden!!! var Duddine . Uha hun havde meget spændende garn og en masse andet. Hvad ser jeg som det andet: Knitpicks. Kabler og spidser, strømpepinde og så videre.Ok det var ikke lige det jeg havde forventet derude på landet mellem garn af bananfibre, silke, uld, syntet og garn med jade. På en hylde lige ved kassen ligger der så et startsæt med mappe, metalspidser, virer og det hele. Hokus pokus er jeg nu ejer af dette sæt. Og to mapper på vej. Det er rart at have noget grej ;o) Min søde kæreste sagde ikke noget. Han gik bare udenfor for at ryge.....

22 juli 2008

I en kold og blæsende nat......

kan der ryge mange tanker gennem hovedet på een når man nu ikke kan sove. Der bliver tænkt store tanker og der tænkes små, meget små, tanker. Men lige nu i natten mellem vågen og søvn kommer der mange tanker farende frem i første række.
Som nu f.eks: jeg surfer fra blog til blog og afprøver andres lister over blogs de besøger. Et af stederne kom jeg til et link til Silent Knitter som er tavs for evig. Linket virkede ikke og jeg blev glad, for så havde familien nok endeligt slettet bloggen så lang tid efter at Hanne gik over på den anden side. Senere skulle jeg lige prøve at taste adressen ind og Vupti, der var siden. Det gjorde på en eller anden måde ondt. Det var Hannes talerør og showroom. Nu står den tavst og samler støv. I morgen vil jeg fortælle kæresten hvordan han sletter denne blog når jeg ikke selv kan gøre det.
Hverken Hanne eller andre forsvinder fra vores hjerne og hjerte fordi bloggen forsvinder. De gode minder vil vi jo altid bære med os.
Så kære familier til afdøde med blogs; man mister kun een gang. Bloggen ribber bare op i alt for meget.

18 juli 2008

Garnrov og doven kat.

En rigtig afslappet kat. Noro har hygget sig de sidste par dage hvor jeg ikke har kunnet lave noget pga defekt knæ. Man kan da altid gøre sig lækker på sofaen, hvilket hun klarer rigtig godt. I dag skulle knæet afprøves og turen gik til Lemvig.
Dagens rov fra Markno, der lukker den fysiske butik, men fortsætter internethandlen. Det blev til lidt strømpegarn til 19 par strømper og lidt til en trøje. Desuden nye strømpepinde, der er rare at have :o) Det er vist mit sæt nr 7 i str 2½. Det er rart at have lidt forskelligt; bambus, ben, knitpicks, metal, bøgetræ og noget andet "trænoget". Mon ikke jeg skal liste tilbage til min stol og skamlen til benet og bare strikke et eller andet..... hvis jeg kan finde noget garn.... et sted......

06 juli 2008

Ud og se


Lørdagen blev brugt på en tur hertil. Mange skønne dyr i gode omgivelser. Her var der lidt liv i ulvene da de skulle have godbidder. For et par år siden var vi i Givskud Zoo og det var da alligevel de mest kedelige fodringer jeg har set. Kun næsebjørnene var der dengang gang i. Jeg gad godt have været isbjørn i går. De havde is og vand at boltre sig i, mens vi mennesker svedte ret meget. Der var dælme varm og næsten ingen skygge. Pyha. Selv kæresten fik lidt sol på armene. Ikke noget han er meget for ;o).
Måske skulle man have været elg. Ham her tog sig en slapper i vandkanten.
Senere kiggede vi nærmere på Fregatten Jylland. Det er en del år siden at jeg har været der sidst. Hyggeligt gensyn med en gammel dame.
Kæresten kørte hele vejen så sokkestrikkeriet kunne passes. Det er vist det eneste der bliver færdigt lige for tiden.
Sommerferien er bestilt. Turen går til Rom nogle dage i august. Jeg har aldrig været der og glæder mig meget. Mon man kan købe garn der? ;o)