25 januar 2008

Farvel Hanne.

Kære Hanne.
Tak for alt for denne gang. Vi ses i Norohjørnet.
Knus og kram
Anette

24 januar 2008

Mange tanker.

Hvis jeg skal være helt ærlig så har jeg før haft det bedre. Jeg kan næsten ikke rumme mere og mit hovede er ved at sprænges på grund af de mange tunge og triste tanker der flyder gennem det. Jeg tænker meget på Hanne og hendes situation. Jeg vil gøre alt for at gøre hende frisk igen, men jeg har ikke evner i den retning. Men jeg kan smile til hende når hun er vågen, holde i hånd mens hun sover, og bare være der når og hvis hun ønsker det. Mere kan jeg ikke gøre og jeg håber det er ok med Hanne. Jeg ved hun er glad for vore besøg. Jeg tror aldrig jeg har kendt en kvinde som hende. Hun er een af den slags mennesker man bare må holde af og det gør det dobbelt svært at se hende forsvinde. Jeg bliver varm helt ind i det inderste når Hanne løfter blikket og får øje på mig og smilet lyser i hendes øjne. Sådan et øjeblik er mere end guld værd.

07 januar 2008

I dag er det Hannes fødselsdag...


..Det kan man nu ikke se på vejret. Jeg er ret sikker på at Hanne har været rar og sød i det forgangne år. I går var vi inviteret til fest på Cafe Hack i Århus, hvor Hanne har spist en del gange før een af hendes yndlingsbeskæftigelser: Teater.

Det var en skøn dag med masser af god mad, dejlige drikke, og en masse skønne mennesker der var med til at hylde Hanne, som det storslåede menneske hun er.

Desværre fik jeg ikke taget billeder, men jeg viser da bare et gammelt billede af hende ;o).



Kære Hanne.

Til lykke med fødselsdagen i dag.