27 april 2007

Der sker intet.

Der sker intet på matriklen i denne tid. Haven ligner noget fra en urskov. Huset flyder og vasketøjet hober sig op. Arbejde og sove; det er det jeg når. Skulderen er stadig i udu så strikkepindene er næsten stille. Det irriterer mig at jeg ikke kan se at få noget lavet. Men sådan er det jo med mig hvert år. Masser af planer men ingenting bliver lavet. Det hjælper når der er tilpas med lys. Så det ser jeg frem til. Vejret kan man jo ikke klage over i denne tid og blomsterne blomstrer alligevel.
Nå men det går jo nok. Imorgen er der atter en dag og der loves sol og lys.....

19 april 2007

Tag stilling... for familiens skyld og din egen.

Bliv organdonor eller lad vær. MEN: Tag stilling for din egen og din families skyld. Det er svært nok at skulle miste een man holder af, men skal man oveni al den kaos, der er indeni een, tage stilling til om man bruge den hjernedødes organer; ja det er umenneskeligt. Så hellere selv beslutte hvad der skal ske med een. Jeg har besluttet mig for 10 år siden og jeg giver alt det væk som jeg ikke længere har brug for i. Min bror er direkte modsat. DET er HELT OK med mig, for han har taget stilling!!
Jeg håber udsendelsen på TV2 om Niki har fået flere til at tænke på dette problem og har fået ligeså mange til at træffe en beslutning og fortælle deres nærmeste om det.

Hvor svært kan det være?

Tiden siden påske er gået med at være på kursus; Truckkursus! Det har jeg ønsket mig i en del år, men der er altid kommet noget i vejen, og der var sjældent plads. Nu er certifikatet i hus med 0 fejl i teori og 0 fejl i kørsel. Det er jeg rigtig godt tilfreds med, da jeg før tirsdag i sidste uge aldrig har kørt truck eller noget der ligner. Så det var 6 glade kursister der forlod kurset (og 2 skuffede).

15 april 2007

Bare sådan lidt om alt.


Magnolia!!! Ja for pokker. Se lige et eksemplar. Det står uden for den tidligere Fødeanstalten Jylland i Århus, hvor jeg blev født for mange år siden. Jeg har før set træerne i blomst men aldrig haft kameraet med. Chancen bød sig efter, at jeg havde sat Hanne af på den adresse, hvor frikadellefarsen ventede. Jeg har hørt, at de også blev lavet ;o)
Selv tøffede jeg hjemad, hvor kæresten ventede på at pizzaen kom. Da jeg til slut kom helt hjem kunne jeg se at triptælleren stod på 319 km.
Når jeg alligevel skulle til Århus benyttede jeg chancen for at kigge indenfor hos min yndlingsgrønthandler i Bazar Vest. Mange poser senere og 112 kr. fattigere gik jeg ud med alle de grøntsager jeg kan nå at bruge før sidste salgsdato. Mange af tingene kan man også købe her. Dog er det ikke muligt her i det mørke Vestjylland at få et arabisk brød med kebab, løg, chili!, salat,tomater og hvidløgsdressing. UHM. Godt det næsten var frokosttid.
I dag består aftensmaden af salat og hot wings. Ikke dårligt.
En ny uge truer med kursus og arbejde. Og haven...... Ja kun en tåbe frygter ikke haven.

Senere update: Hvis nogen ser Mågens Monteringsmonster vandre rundt i Århus, så send ham hen til Hanne. Hun mangler ham. Og send ham så hertil, Hanne.

05 april 2007

En tur i påsken.

Hvis man mangler et udflugtsmål i påsken kan man besøge Sanne i Holstebro, der maler nogle helt fantastiske malerier. Jeg er ejer af 3 af dem og er meget glad for dem. Nu ved jeg, at Sanne ikke kan lide 2 af dem, men det er fordi det ene af dem er et af de 5 første hun har malet og absolut ikke den stil hun maler i dag. Det andet er vist for poppet. Det tredie mener hun er ok, og som hun sagde: Jeg vidste at DU ville købe det.... det er jo blåt. Hvad mener hun med det??! Og nej, jeg får ikke reklamepenge for det her.
Det er rart når tidligere kolleger klarer sig godt i et helt andet regi.
Nul mere reklame herfra.

Gave med begrænset holdbarhed



Og i går kom posten med en gave til mig. Den er fra Hanne. Nu er der bare det at chokolade og så mig er en rigtig dårlig sammensætning. Det er farligt...for chokoladen. De holder garanteret ikke til søndag..tror jeg.
Tusind tak, Hanne.

Sådan kan det gå.



Sådan ser en hånd ud, når man har skåret en sene over i lillefingeren. Ja, det er ikke mig, der er den uheldige, men kæresten. Han faldt ned mandag morgen på vores fælles arbejdsplads og måtte en tur på sygehuset. Han blev opereret mandag aften og er på sk... de næste 6 uger, hvor han skal gå med det her Kleinert-stræk. Godt det ikke er mig. Jeg kan jo bare tage hjem, hvis han bliver helt umulig. Det er ikke lige ham at gå rundt uden at kunne lave noget. Det tager noget tid før han kan bruge sin nye trøje. Jeg klipper IKKE ærmet op. Han må nøjes med t-shirts og fleecejakke.
Heldigvis står hans mor klar til at servicere sin ældste søn ;o)