30 januar 2007

Feber igen igen

Måske er det mig der er sart og måske er jeg bare ekstrem uheldig. Først høj feber over 40 grader på grund af kæbe/bi/pandehulebetændelse. Da det så efter 10 dage slap sit tag i mig kunne jeg lige nå at lande før stressen var efter mig igen. Jeg ved godt at det er et modeord men jeg har lægens ord for det. Nå, men læger kan noget med kemikalier. Damen her sover ikke når det går helt op i en spids. 1½ time søvn i døgnet er ikke nok. Her er det så kemien kommer ind. Jeg har taget den anbefalede dosis og jeg er stadig helt vågen :O/...... og der ikke noget der tyder på at jeg bliver mere træt nu. Ja så er det med at få tiden til at gå. Jeg kan nemlig ikke strikke mens medicinen "virker". Jeg er sådan lidt lalleglad og har ingen følelse af om det er rigtigt det jeg gør. Derfor bliver jeg i min seng eller på sofaen de næste par timer. Desuden er som om mit bihulesjov er kommet tilbage og det giver igen feber på godt 39. Jeg GIDER IKKE MERE. Jeg vil på arbejde og være sammen med de andre rødder. Jeg savner dem.

29 januar 2007

Endelig færdig


Så blev jeg færdig med noget. Sjalet er strikket i
Bentes flotte garn som jeg købte af hende i Svendborg. Først var det gramsegarn i lang tid og endelig fandt jeg det helt rigtige mønster, der yder fuld retfærdighed til garnet. Det er SÅ dejligt varm. Og jeg synes meget godt om farverne. Selvom de ikke er blå ;o). Jo det er et sjal der vil blive brugt. Opskriften er Shoalwater shawl og er fra Fiber trends

23 januar 2007

Brug af garnrester

Jeg har en del garnrester. Måske skal jeg lave en KAL til fordel for baggårdskatte i nærmeste storby. Se her. :o)
Er der nogen der har en opskrift???!

22 januar 2007

Er blevet tagget af

Hanne, der synes det kunne være sjovt vide mere om mig. Og det hele 6 sjove ting. Jeg ved ikke om det her er sjovt, men du vidste det måske ikke om mig.

1. Jeg kom i børnehaveklasse, fordi jeg var genert og ikke ville tale med fremmede. Det vil jeg stadig ikke.

2. Jeg har en sokkestrikkemaskine, men strikker stadig sokker i hånden.

3. Da jeg flyttede hjemmefra kunne jeg ikke lave mad. I dag bespiser jeg uden problemer mange mennesker. Og de går alle mætte fra bordet. Nogen gange kun til den nærmeste sofa :o)

4. Jeg elsker farven blå. Derfor har jeg ikke fået kat igen. De er ikke til at opdrive i rigtig kongeblå ;o)

5. Jeg malede mit hus mørkegråt 2 år før det blev moderne og blev mødt med hovedrysten både da jeg købte malingen og især da jeg malede huset.

6. Jeg har aldrig dyrket sport, for jeg mener livet er for kort til at styrte rundt efter et stykke hud eller kunstmateriale med luft i. Desuden er det ikke til at komme til for dem der i en anden farve trøjer.

Jeg ved ikke om det var sjove ting men de er sande.
Jeg sender bolden videre til Nettie, Irene, Connie, hvis de vil være med.

19 januar 2007

Garnet til de grimme sokker er:

Betina har spugt om hvad det er for noget garn jeg har strikket de grimme sokker af. Det er Fortissima colori farve 512. Det er noget der er kommet på matriklen i en restekasse eller noget lignende. Normalt er jeg meget glad for det mærke. Hmm det er vel det jeg køber mest af næst efter Regia. Har lige strikket sokker til kæresten i Admiral bambus fra Nanna . Jeg ved ikke om det er godt da han ikke har haft dem på endnu. Yes! det er lykkedes mig at komme foran. Jeg er træt af at strikke strømper så det brune garn jeg købte af Bente til strikkefestival i Svendborg er på vej til at blive en slipover. Nøj hvor er det dejligt blødt og varmt. Jeg strikker så hurtigt jeg kan, for jeg glæder mig til den er færdig.

De grimmeste sokker



Måske er de her de grimmeste sokker jeg nogensinde har strikket. Det gør ikke noget for de er til min morbror i St. Tårnby ved Hårlev. Han fryser vist om tæerne om natten. Pyt med farven sagde han. Og som sagt så gjort. De er pænere på billedet end i virkeligheden. De er på vej til ham med posten. Bare nu ikke konen løber skrigende bort over dem.

13 januar 2007

Jeg har afleveret den.

Bare lige en hurtig besked. Jeg har afleveret gaven til Hanne. Jeg tror hun blev glad for den. Senere fik hun flere bløde pakker. Tænk at vi har nået en alder hvor bløde pakker er meget velkomne.
Det er ikke blevet til meget strikkeri i denne uge. Jeg har været syg siden søndag. Og med syg mener jeg syg: jeg kunne ikke engang strikke. Så er det altså alvorligt. Faktisk kom jeg ikke til strik hos Birthe i dag. Der plejer ellers at skulle en del til før jeg bliver hjemme, men den gik ikke :o(
Der kommer nok gang i pindene igen. Lige nu er jeg bedste venner med min pude, dynen, sofaen eller sengen. Man kommer ikke langt med 40 i indvendig temperatur.

06 januar 2007

Ondskabfuldt indlæg ;o)



I morgen skal jeg til fødselsdag , og her er et billede af gaven, jeg skal have med. Den er pakket fint ind. Jeg har gjort mit bedste. Hun kan jo nyde synet her indtil da. Måske vil hun så senere vise hvad der er i den. Man ved aldrig. Jeg håber gaven falder i hendes smag. Puha sådan noget kan være svært, selvom man synes, at man kender lidt til personen.
Nu har jeg jo sovet sammen med hende et par gange. Ja nu er det jo ikke som det lyder, men vi deler værelse til strikkefestivalen i Webstrik regi.
Jeg glæder mig til at give hende gaven. Hvad betyder 3½ times transport så? Måske kommer der andre hyggelige gæster også. Mon jeg skal have strikketøjet med? JA og snakketøjet....
Vi ses.