31 december 2006

Julegaven meldes færdig.


Her ses det færdige resultat af syslerierne i denne uge. En sød lille nissepige, der blot mangler 7 små tinknapper for at være færdig. Hun skal hedde Karine efter giveren og hun skal ikke pakkes ned sammen andet julepynt. Min gamle farmor sagde altid at man skal glemme mindst et stykke julepynt et sted synligt. Det skulle bringe held i det kommende år. Det er så hendes mission i år. Måske skal hun have søskende eller forældre inden næste jul. Jeg skal lige have fundet et sted hvor jeg kan "adoptere" fra.
Dette bliver så årets sidste post. Jeg har ingen nytårsfortsætter eller bare noget der ligner. Dog mener mit knæ at der skal ske et eller andet ;o))
Godt nytår til jer alle. Glæder mig til at være sammen med jer igen i 2007.

26 december 2006

Julegavebyt i Webstrikregi


Her ses indholdet af min pakke fra Karine. En lille nissepige og garn og opskrift til tøj til hende. Jeg blev bare så glad og overrasket over, at Karine i den grad havde ramt plet. Jeg er og bliver glad for kvalitetsnisser. Nu strikkes der på livet løs, for hun kan da ikke rende rundt med numsen bar.
Her har det været en stille og rolig jul. I aften skal vi arbejde igen og endda på overarbejde. Hm enestående at julen kommer bag på dem hvert år. Jeg kunne nu godt have tænkt mig at holde fri et par dage, men det kommer nok.

22 december 2006

Så blev det endelig juleferie.


Så er juleferie her. Den skal nydes så længe den varer. Tirsdag aften kl. 21.15 går det løs igen. Nå men den tid, den sorg.
Strikketøjet skal trimmes og noget skal trævles op. Noget skal væk og måske skal noget nyt ind. Jeg skal på min sædvanlige hyggeshoppetur i morgen. Bare mig helt alene og intet at købe. Alt er næstent klar. Lidt pynt på 2 par sutsko og så lidt indpakning.
Maden i julen er sådan lala. Jeg skal ikke være hjemme juleaften, så det skal jeg heller ikke tænke på. Jo det skal være nogle dage med total afslapning.
Så nu skal de sidste elektroniske julekort sendes rundt. Det klares nok i morgen eller søndag.
Så er der vist kun tilbage at ønske
Glædelig Jul til jer alle
og tak fordi I læste med.

16 december 2006

Har nogen set een magen til?


Er der nogen af jer, der har set een magen til? Jeg har ikke, og den opstod lidt sjovt. Snemanden er købt for at skulle stå i en dekoration ved min hoveddør, men kom aldrig længere end til spisebordet, hvor han hygger sig. Da kufferten skulle tømmes kom sombreroen frem og klask sad den på hovedet af ham. Kæk ser han ud og nu får han lov til at stå her i julen.

Julegavebytte i Webstrik.

Jeg vil lige vise at min gave fra Karine i Norge stadig er intakt. Og det bliver den ved med at være til juleaften...s...dags....meget tidlig morgen. Jeg er rigtig dårlig til at vente på at få gaver, så det er ren tortur at lade mig have den her i over een uge.Jeg takker for gaven og glæder mig til at åbne den.

Julepynt fra Mexico.


Julepynt er meget forskelligt alt efter hvem og hvor man er. Den her måtte bare i tasken hjem fra Mexico. Jeg havde set den i en tv-udsendelse og jeg var helt fortabt. Sådan een skulle jeg bare have. Turen gik og jeg så ingen. Så endelig i Merida i en lille butik stod den. Ind med mig og frem med Visaet. Der blev handlet og dagen var reddet. Jeg ved godt at den er skrækkelig. Hvem har dog nogensinde set et guldfår eller en blå ko.

15 december 2006

Det er jeg nødt til at få ord på.


Som nogen ved arbejder jeg på nathold, hvilket jeg er meget glad for. Jeg har indenfor de sidste måneder fået 2 nye dygtige ledere.
I aftes da jeg kørte på arbejde troede jeg at mit liv var slut. Det regnede og var mørkt og lige til en gyser...der kommer her.
Bag mig kører en mindre bil, jeg havde overhalet den 1 km før. Mod mig kommer en bil i min side af vejen. Der er ikke tegn til at den vil skifte spor så jeg blikker med lyset og råber op. Det med råberiet må have været for min egen skyld.
Endelig da der er ca. 2 meter imellem os drejer bilen tilbage i sit eget spor. Og fortsætter som intet var sket.
Nej det var der jo heller ikke, men jeg var da en del forskrækket. Heldigvis havde min nærmeste chef forståelse for, at jeg ikke synes at jeg var på toppen. Så jeg fik tidlig weekend på en lidt kedelig måde. Jeg tror jeg lige holder lidt øje med de andre trafikkanter de næste dage..
Om det een som hende oven over der passer på mig ved jeg ikke. Hende har jeg tyvlånt fra en anden hjemmeside.