22 juni 2006

Så sku da pokker...

Ok det har ikke været min dag. Da jeg stod op synes jeg der var en anderledes lyd i mit badeværelse. Hmhm. Hvad var dog det? Ja efter et hurtigt kig på vandmåleren var der ikke mere tvivl. Et defekt vandrør i gulvet. Og nej jeg har ikke rørskade, da alle mine rør er synlige på nær de få i badet..... Ja så nu skal der ikke strikkes de næste par dage. Der skal brækkes gulv op, laves vand og gulvvarme(det kunne jeg ligesom ligeså godt gøre i samme omgang). Og om en måned har jeg et bad igen. Jo vi satser på en kølig sommer, for hvem gider køre 1 km for at komme i bad. Så denne gang har mit fravær på bloggen en forklaring og det er ikke dovenskab. Men jeg vil nu alligevel strikke lidt på arbejde, eller bliver jeg da helt kulret. Vi ses.

11 juni 2006

Strik out i Ry.

Vejret var helt perfekt i Ry igår lørdag, hvor vi var en del samlet til strik out på havnen i Ry. Egentligt skulle vi have været hos Birthe, men da det også var WWKIP dag; ja så måtte vi jo ud i verdenen. Og vi vagte da også lidt undren. Der var flere af de forbipasserende, der kiggede på os og enkelte spurgte til os.
Strikning blev det da lidt til. Der strikkes sommerstrømper uden skaft til mig selv. På min arbejdsplads bruges sikkerhedssko, og de er hårde ved bare fødder. Så der strikkes og strikkes til beholdningen er i hus. Egentligt burde jeg være i haven, men det er ikke så spændende... selvom mine sommerblomster kommer fint. På vej til Ry kørte jeg via Urtegartneriet for jeg havde set på en anden blog at man der kunne købe duftgeranier. Uhm, jeg kom til at købe een med ferskenduft og een med citronduft. Nu skal de bare lige blive lidt større. De er lige den perfekte størrelse til forsendelse, men de fylder ikke meget i potterne. Ejeren sagde at de hurtigt blev større. Det kan jeg så glæde mig til. Billeder kommer senere.

03 juni 2006

Sidste nye legetøj.



Der er skam stadig liv, men det er længe siden at der har været nyt at fortælle. Pisa er færdig, men blev lidt for stor. Der tænkes over dens skæbne...

I stedet vil jeg vise mit sidste nye legetøj. Jeg havde to rugbrødsmodeller i forvejen;o). Et elektrisk krydsnøgleapparat! Et must for mange. Det er min fødselsdagsgave fra min far. D.v.s. han gav mig penge og mente at jeg skulle bruge dem på en luksusting. Dette er en luksusting for mig. Jeg er ikke sikker på, at han er enig med mig, men han synes da for det meste, at det er pæne ting jeg laver.



På det andet billede ses en nøgle specchio købt i Italien. Det er blåt bomuld med små sølvfarvede palietter(dette er ikke stavet korrekt,da min ordbog er blevet væk). Min kærestes mor har været på ferie i nærheden af Ravenna. Hun spurgte selv inden afrejse om vi havde nogle ønsker: Ja blåt eller sølvfarvet garn. 1 nøgle hjembragt. Den skal bruges til noget helt specielt.
På pindende sidder der strømper som altid, et sjal i mit hjemmefarvede garn og Claudia i en flot petroleumsfarve.
God pinse til jer alle.