05 maj 2006

Bare lige et billede af min magnolia.


Her ses mit yndlingstræ. Min mor sagde, at min betagelse af magnolia kom af, at jeg er født på Fødselsanstalten Jylland i Århus. Udenfor hovedindgangen stod to store magnolier. Jeg har kun een gang set disse træer, når de blomstrer. De blomstrer da hvert år, men jeg har ikke lige været i Århus i den periode.
Som det kan anes på billedet trænger min have til en kærlig hånd. Jeg arbejder på det. Forhåbentligt kommer der flere billeder fra haven i løbet af sommeren. Strikketøjet og kaffen kalder....

02 maj 2006

Færdig med den.. næsten


Her ses min nyeste trøje.Billedet viser ryggen. Den er blevet rigtig go'. Jeg tror jeg kommer til at bruge den meget. Den mangler en skylning/tørring og så lige nogle knapper. Ellers bliver det vist for uartigt. Garnet er fra Irene . Den er blød og lækker, og jeg tror, der er flere på vej i samme stil. Jeg kan godt li' at de lange farveskift rigtigt kommer frem i dette mønster, der er stjålet fra Sweetheart jakken.
Her ses et billede fra min have. Jeg fik øje på at min asparges er kommet op idag. Ja altså, jeg har flere, men denne her var først.