31 marts 2006

Sokkestrikkeri.


Sokker får man aldrig for mange af, siger min faste aftager. Han har ganske vist opbygget et vist lager i de 5 år, han har været kæreste med mig ... og mine strikkepinde. Gad vide om det er derfor han bliver ved med at komme her??! Nej, det må være mit vindende og charmerende væsen, der gør udslaget ;o). Her ses produktionen for de sidste 12 dage og det er så den produktion, der har været her. Jeg har ikke rørt noget som helst andet. Egentlig for dårligt da jeg har flere ting i produktion. Hm mon ikke jeg kan gøre noget ved det i denne weekend, hvor jeg ikke skal arbejde . Een af mine mandlige kolleger på dagholdet kontaktede mig forleden morgen og sagde: "Nu får du altså hold på al den strikken sokker i kantinen. Konen har set dem og nu køber hun sgu oss' garn over nettet i dyre domme. Det var billigere, da hun kun købte Grønhøj garn ;o)" Mit svar måtte bare blive at han da nu fik mere afvekslende sokker end før. Og så kunne konen jo sagtens kombinere med farver og garn. Det grinte vi lidt af, og han mente dog, at det var bedre, at hun strikkede strømper til ham, end at hun føjtede rundt i lokalområdet. Tilbød ham en masse links til strik og garn, men manden takkede nej tak. Mon ikke jeg skal have fat i konen.....

22 marts 2006

Lokkemail.


Nogen gange kan jeg ikke forstå, at man ikke bare kan lade være med at få nyhedsbreve fra diverse steder. Det kan da umuligt være mig selv, der har bedt om at blive lokket i fordærv. Dette billede stammer fra Troldekugler og det kunne da sagtens resultere i et massivt træk på dankortet. Nej, man er vel standhaftig eller hva'? Jeg er helt vild med de der kugler og dimser og.... Faktisk har jeg været nødt til at starte på armbånd nr. 2, for der var stadig masser af kugler jeg gerne vil have. Nej jeg får ikke procenter for dette, men kan ikke holde begejstringen tilbage.
På pindene er der sokker og cardigan som snart må være moden til billede. Måske i næste indlæg ;o)

14 marts 2006

Lige det vi mangler


Fandt disse ure i en lokal reklameavis. Er det ikke lige det, vi mangler? Læg mærke til garnøglet under fåret. Hm, hvorfor hænger der ikke en sofa under koen??? eller et par sko??? Ja der er meget man ikke forstår. Og så endda her i det Vestjyske...

12 marts 2006

Når man rydder op..


kan man finde mange spændende ting. Også nogle man havde glemt, at man havde. F.eks. denne smukke trøje. Mønsteret har været gemt siden november 1991 hvor den var i Femina. Om den skal strikkes engang: JA men jeg lover ikke hvornår. Et eller andet sted har jeg også mønstre med flamingoer, giraffer osv fra Femina. Det må have været forrige gang mohair var moderne.
Lige nu er der en cardigan på pindene. Opskriften står Lisette for. Hun har lavet en flot trøje med en let opskrift. Det er rart når man bare kan strikke uhindret afsted. Hun har kigget på en Kaunisweater og lavet den efter.
Igår var jeg til strik in hos Birthe for sidste gang. NEJ nej hun lukker ikke, men flytter butikken til et andet sted i Ry. Jeg glæder mig til at se det nye sted, og hun har lovet, at der bliver plads til strik in ;o)

08 marts 2006

At have fødselsdag.

Er en dejlig ting. Især når man som jeg er glad for gaver. Både at få og sandelig også at få lov til at give den helt rigtige gave. Jeg fik mange dejlige gaver i år. Den største var en rejse til Mexico til den by, der er eet stort sølvmarked. Hvis der er nogen derude, der ved, hvilken jeg skriver om så send mig lige en mail. Jeg ved nemlig ikke, hvad den hedder, men jeg så et rejseprogram på DR2, hvor de besøgte den der by. Og jeg er vildt glad for sølv, så nu skal der spares op. Nul garn indtil....næste gang jeg falder for en fristelse.

Dagens største overraskelse var en smuk blå buket fra Hanne i Århus.
Den kan ses her på billedet. Desuden fik jeg besøg at Nelly(endnu er webstrikker), der lige kom gennem byen. Chokolade og en blomst havde hun med til mig.
Festen startede allerede om morgenen, hvor jeg havde inviteret de af mine kolleger, jeg har mest kontakt med, til morgenkaffe. De første kom kl. 06.20, og de sidste gik omkring kl. 10. Det var rigtig hyggeligt, for der var ingen der havde travlt med at komme hjem og sove. Vi natholdsfolk er ellers ikke nemme at lokke til noget midt i ugen. De fleste ved, at ugen kan blive meget lang, hvis man ikke får søvn nok fra starten af ugen. Dagen blev afsluttet med en lækker middag på byens hotel . Nu er der da lang tid til jeg fylder rundt igen ;o).