30 januar 2006


Her ses en rigtig sød unge iført hjemmestrikkede futter i Opal tiger. Hendes far har selv lavet snorene på en strikkelise med håndsving. Han vidste dog ikke det var til hans egen datter. Anne Sofie har egentligt først fødselsdag i morgen men kom til verdenen allerede d. 17 december. Heldigvis er hun og hendes mor nu hjemme.

29 januar 2006

Luffer som min farmor...


aldrig nogensinde ville have lavet dem. Det skal siges, at min farmor var meget sirlig, når hun strikkede til os unger. Hun ville have rystet længe på hovedet af mig. Og så puttede det skøre barn uld i vaskemaskinen med VILJE. Nej, sådan var det sandelig ikke, da hun var på min alder i 1939!! (Vaskemaskinen, som vi kender den, var ikke opfundet.) Næh farmor, men tiderne ændrer sig og det gjorde Birthes hjemmefarvede uldgarn sig også efter en tur på pindene og i vaskemaskinen. De blev lige som jeg gerne ville have dem. Den opmærksomme læser vil have bemærket, at de er BLÅ. Overraskelse. Næppe for de der kender mig. Og især de der har haft den tvilvsomme oplevelse at møde mig. Konen har næsten kun blåt tøj. Til gengæld er hele registeret repræsenteret fra sarteste isblå til en mørk og dyster mørkeblå. Jo, jeg elsker de blå farver.
Ellers er der kommet er par Jaywalker på pindene. Sådan som lidt hyggestrik. Og overraskelse: de er lilla.... Ja hvad skal det ikke ende med.

Egentligt ville jeg have bare have vist jer et billede af en baby i babyfutter, men Blogger vil ikke acceptere billedet nu. Prøver igen imorgen. Der er strikketøj, der kalder og måske et par timers søvn. Natholdsfolk er vågne på de mærkeligste tidspunkter og sover altid ;o)