22 august 2005

Reklame

Jeg vil gerne benytte dette indlæg til at gøre reklame for en kollega, der i foråret 2004 begyndte at male. Det slipper hun rigtigt godt fra, synes jeg. Jeg er jo nok lidt forudindtagen ,men kig selv under Galleri Friis som er det sidste link i rækken af blogs og hjemmesider. Sanne har udstillet flere steder her i og omkring Holstebro. Det er godt man er ejer af nogle af hendes tidlige produktioner. Tænk om de bliver penge værd ;-). Jeg håber du læser alt dette, Sanne, og rødmer lidt.... Nå nej, det er usandsynligt at du kan rødme....

13 august 2005

Utroligt at man aldrig bliver klogere.

Jeg er for go' til denne verden. Een af mine kolleger kom og spurgte med fin stemme, om jeg ville strikke et sjal til hende. Nej, det skulle bare være sådan en lille ting til at tage over skuldrene over en lidt bar kjole. Jojo sagde fjolset her, og hun kom med garnet, det skulle strikkes af. Online Flair. Flot stigegarn, men umuligt at strikke, synes jeg. Og nu kommer det værste; det skal være min. 40 cm bredt og 2,5 m langt. Det er meget høj og kraftig pige der skal have sjalet på, så det nytter ikke at lave en lille halsklud. Desværre er der et eller andet i garnet der gør noget ved min hals så jeg strikker i små portioner. Jeg kan nok finde noget at strikke ind imellem. Jeg er en ægte webstrikker så jeg har gang i mange ting samtidig og lidt garn har man da på lager.... ;o)

07 august 2005

Jo der er stadig liv.

Jo der er liv endnu, og jeg venter bare på min sommerferie part 2, der løber af stablen i uge 35+36. Om jeg glæder mig? JA!! for pokker. Jeg ser meget frem til bare sidde i sofaen og strikke og drikke kaffe og se gode film på dvd. På strikkefronten bliver det så lidt med sokker, sutsko, sjaler og babygaver. Faktisk er jeg begyndt at savne rødderne fra strikins og strikkeeftermiddage hos diverse garnpushere. På den anden side kan jeg sagten komme til at købe garn alligevel. Har lige bestilt Rowan Denim hos www.tribsen.dk . Det skal blive til en trøje med lynlås til min kæreste, tror jeg pt. Det kan sagtens skifte retning inden den er strikket.
Nu er der kun 2 mdr. til strikkekongres i Silkeborg. Det glæder jeg mig meget til. Tænk, over 50 strikkefreaks samlet på Silkeborg Vandrehjem. Uha, det bliver sjovt, hyggeligt, oplysende, lærerigt osv for ikke snakke om dyrt. Uha Uha. Melde afbud? Aldrig!! Så ses vi til kongres ??? ;o)